Bul. 24. novembar F-13, 85000 Bar
Call Us Today: +382 67 300 453

O nama

Fizio Centar Lojić

U službi zdravlja i zadovoljnih pacijenata

Fizikalna ambulanta Lojić, već dugi niz godina svojom stručnošću, iskustvom, posvećenošću i temeljitom pristupu ljudskom tijelu, rešava Vaše zdravstvene probleme. Uvjek korak ispred prateći svjetske trendove a poštujući potrebe korisnika uz svakodnevnu edukaciju garantuje kvalitetan i brz oporavak svakog pacijenta.

Naša ambulanta pruža fizioterapeutske usluge, usluge sportske i relaks masaže, anti-celulit programe, usluge kineziterapije i ostale usluge koje povećavaju snagu, izdržljivost i mobilnost osoba s funkcionalnim ograničenjima ili onih (sportisti) koji zahtijevaju produženu fizičku kondiciju. Pored toga, naša ambulanta promoviše zdravlje i kvalitet života osiguravajući informacije o zdravstvenoj promociji, fitnessu, wellnessu, bolesti, oštećenju, funkcionalnom ograničenju, nesposobnosti i zdravstvenom riziku u odnosu na starosnu dob, pol, kulturu i stil života.

Osnovna djelatnost je ponuda uslužnih zdravstvenih tretmana korisnicima za dobrobit njihovog zdravlja, ljepote, prevencije zdravstvenih poremećaja i poboljšanje kvaliteta svakodnevnog življenja. Naša ambulanta terapiju zasniva na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca, kako bi se obezbijedio najbolji terapijski ishod.

Naša misija i vizija

Osnovna misija je osigurati korisnicima kvalitetnu zdravstvenu brigu i njegu, potrebne fizioterapeutske programe, kao i razvititi tjelesne sposobnosti korisnika do njihovih maksimalnih mogućnosti. Isto tako, misija je unapređenje zdravlja stanovništva pružanjem usluga od strane visokokvalitetnih i stručnih radnika, kao i činiti maksimalne napore da ga korisnici ocijene najboljim ponuđačem ovakvih usluga.

Vizija je postati savremena, moderna i otvorena ustanova koja pruža raznovrsne programe i usluge korisnicima, te savremeni pristup korisniku u funkciji kupaca, zaposlenih i šire javnosti.

Primarni ciljevi su jasni, realni i ostvarivi, a neki od njih su:
– nuditi usluge visokog kvaliteta
– osigurati dugoročnu profitabilnost, likvidnost i stabilnost
– stvoriti preduslove za stalna poboljšanja uslova rada, zarada zaposlenih i menadžmenta

U izgradnji željene pozicije, posebno vodimo računa o kreiranju osjećaja zadovoljstva i sreće, duševnog mira, lagodnosti, sigurnosti i uživanja – emotivnog naboja koji će obezbjediti lojalnost gostiju – stalno vraćanje.

Naša fizikalna ambulanta

Tokom svog dugogodišnje rada i stalnog napredovanja na polju fizikalne rehabilitacije, možemo se sa ponosom pohvaliti sa izvanrednim rezultatima

20
godina iskustva
4K
zadovoljnih pacijenata
100%
uspjeha u liječenju

Milo Lojić

20 godina iskustva u fizioterapiji

Rodjen 1975. Godine u Starom Baru u CG. Završio osnovnu školu u Starom Baru, a srednju u školskom centru “Niko Rolović” u Baru, smjer- inokorespondent.
1995. godine je upisao Višu medicinsku školu u Beogradu, odsjek fizioterapije.
1998. godine je diplomirao na odsjeku fizioterapije i stekao zvanje viši fizioterapeut.
Pripravnički staz odradio u KCCG u Podgorici, a zatim četiri godine radio u Opštoj Bolnici u Starom Baru.
Napušta bolnicu i počinje rad kao samostalni fizioterapeut i radio je kao fizioterapeut u FK “Rumija”, FK “Mornar” i OFK “Bar”.
Poslije fudbala prelazi u zatvorene dvorane i radi već 16 godina kao fizioterapeut u KK “Mornar” i 10 godine u ŽOK “Luka Bar”.
Bio je prvi fizioterapeut kadetske reprezentacije poslije sticanja nezavisnosti i obavljao je tu dužnost 4 godine.
2004. godine postaje prvi medjunarodno licencirani fizioterapeut u CG za kinesio-teraping.
Iz oblasti medicine, gdje se primjenjuje fizioterapija, najviše se bavi rehabilitacijom neuroloških, reumatoloških i ortopedskih pacijenata.
Osim fizioterapijom, bavi se i masažom koju je izučio kod poznatog učitelja i majstora masaže Predraga Peđe Filipovića u Beogradu.
Posebno mjesto u radu i lijecenju zauzimaju sportisti sa mnostvom specificnih povreda i problema koje uspjesno rješava uz dugogodišnju saradnju sa ortopedom dr. Aleksandrom Vujicicem- velikim stručnjakom za sportske povrede.